Blomkålsbröd med mozzarella

 

Wow så gott!
 
  • 5 dl finriven blomkål
  • 2 ägg
  • 2,5 dl riven mozzarella
  • 1,5 tsk torkad oregano
  • 2 finrivna vitlöksklyftor
  • salt, peppar
  • + 2-3 dl riven mozzarella till toppingen
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Mixa blomkålen i matberedare. Lägg i skål och micra i 10 minuter. Pressa gärna ut så mycket vätska du kan.

  3. Blanda blomkålen med ägg, ost & kryddor och fördela smeten på ett bakplåtspapper på en plåt. Grädda i ugnen i ca 20 minuter, ta ut och lägg på osten och grädda sedan i ca 10 minuter tills det blivit gyllenbrunt. Ta ut och låt svalna lite och skär sedan i bitar och servera.
 

 

Zara Kronvall Sigfridsson

Roligt att du kikade in hos mig, så jag hittade hit. Äter också LCHF och behöver inspiration!!

Zara Kronvall Sigfridsson

Men Maria, det är ju du 😄😄😄 underbart!!

Zara Kronvall Sigfridsson

Men Maria, det är ju du!! Vad roligt!! 😄😄❤️