Pastan som levererar

På tal om tidigare inlägg om Paolos pasta. Oj, så gott det blev.
 
 
Baconsås med pasta
4 port
 
1 förpackning pasta (förslagsvis Paolos pasta)
2 pkt bacon
2 bit purjulök
Ett gäng champinjoner
3 dl grädde
Parmesan
 
 
1. Skär bacon och svamp i mindre bitar. Kasta i en het stekpanna och stek ordentligt. När baconet är lagom bränt. Häll av de mesta av fettet från pannan och slå på grädden. Låt puttra.
 
2. Koka pastan. (Färskpastan tog ca 6 minuter att koka)
 
3. Hacka purjun och blanda i såsen. Salta och peppra (smaka av). 
 
4. Servera med massa riven parmesan.
 
Hoppas din smakar lika gott som min /Mi
 
 
 
 
 
 
JUNITJEJ

Det ser gott ut!
DU har en kanonfin blogg!

Svar: Vad roligt att höra, pasta blir sällan fel!
Tackar:)
Krispigt och knaprigt