Chokladkräm
Igår bjöd vi två nära vänner på en enkel kom-och-se-vårt-kök-middag.
Till efterrätt serverades Jennie Walldéns chokladkräm.
Jennie säger själv att det är den enklaste desserten - jag är villig att hålla med.

Chokladkräm
200 gr mjölkchoklad
200 gr mjölkchoklad
1,25 dl vispgrädde
500 gr jordgubbar
florsocker och citronmeliss till garnering
1. Koka upp grädden och dra från plattan.
Lägg i chokladen bruten i bitar och rör tills all choklad smält.
Häll i 4 vida glas och låt svalna i kylen.
Lägg i chokladen bruten i bitar och rör tills all choklad smält.
Häll i 4 vida glas och låt svalna i kylen.
2. Dela jordgubbar på mitten och lägg över chokladkrämen.
Sikta florsocker över och garnera med citronmeliss (jag hade ingen sådan). Servera!
Sikta florsocker över och garnera med citronmeliss (jag hade ingen sådan). Servera!



det är fan farligt att gå in här. blir så sugen saker :D