Chokladkräm

Igår bjöd vi två nära vänner på en enkel kom-och-se-vårt-kök-middag.
Till efterrätt serverades Jennie Walldéns chokladkräm.
 
Jennie säger själv att det är den enklaste desserten - jag är villig att hålla med. 
 
 
Chokladkräm
200 gr mjölkchoklad
1,25 dl vispgrädde
500 gr jordgubbar
florsocker och citronmeliss till garnering
 
1. Koka upp grädden och dra från plattan.
Lägg i chokladen bruten i bitar och rör tills all choklad smält.
Häll i 4 vida glas och låt svalna i kylen.

2. Dela jordgubbar på mitten och lägg över chokladkrämen.
Sikta florsocker över och garnera med citronmeliss (jag hade ingen sådan). Servera!


 
Jonas Nilsson Lee

det är fan farligt att gå in här. blir så sugen saker :D

Svar: Skulle bara haft dina fotoskills.
Krispigt och knaprigt

Jennie Walldén

Vad kul du gjort min chokladkräm! Hoppas du tyckte den var lika god som enkel. Ha en härlig helg!

Svar: Världens bästa desset om du frågar mig. :)
Krispigt och knaprigt