Kycklingrullader
Mycket smak och snabbt går det.
Kycklingrullader med ris
4 port
600 g kycklinglårfilé
1 pkt bacon
3 dl grädde
1 pkt färskost - vitlöksost eller Creme Bonjour Blue
Lite smör
Piffi Allkrydda
Gör så här:
1. Sätt på ugnen på 200 grader. Smöra en ugnsfastform. Lägg ut dina kycklinglårfiléer på en skärbräda. Ta bort ev. fett och skit från filéerna. Krydda kycklingen - snåla inte. Lägg 1 tsk färskost i varje kyckling och rulla ihop. När alla rullader är gjorda så ta en baconskiva och vira runt varje liten kycklingrulle. Lägg rulladerna i formen. Får du lite ost över så kan du bara dra i det i formen med. In med det i ugnen.
2. Efter 10 minuter i ugnen så har rulladerna fått lite färg, då är det dags att hälla på grädden (som blir den goda såsen). Efter ytterliggare 15 minuter så är middagen klar.
3. Servera med ris och sallad!
Billigt - enkelt - gott! ...vill du ha mer mattips så har jag precis hittat den här sidan - Middagshjälpen.
